Juda
Kraaijveld

Mijn missie

Als zelfstandig ondernemer zorg ik ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen als er een video wordt gemaakt. Bijvoorbeeld bij evenementen of feesten zul je geen last van me hebben.

Als je suggesties hebt, luister ik daarnaar en probeer ik de video zo veel mogelijk aan te passen aan jouw wensen.

Mijn werkwijze

Voor het opnemen van beeldmateriaal maak je met mij een afspraak, zodat we kunnen bespreken wat je precies in de video wil. Ik kom dan op locatie om de video te schieten. Later krijg je van mij de video aangeleverd in verschillende formaten, zodat je hem overal kan gebruiken.

Video-editen doe ik thuis op een Asus Vivobook 15 met 16GB werkgeheugen. Ik gebruik het programma Davinci Resolve om beeldmateriaal te bewerken, dit is een professionele software voor videobewerking. Klanten kunnen hun eisen aan mij doorgeven, zodat ik de video kan aanpassen aan hun behoeften.

davinci-resolve-18

Ik reken een uurtarief voor het opnemen en bewerken van de video. Kijk op de pagina Diensten of neem gemakkelijk contact met mij op over de prijzen.

Dronebeelden

Met een drone vliegen is al langer mijn hobby, maar nu kan ik het gebruiken voor het maken van content. De Mavic Air levert hoge kwaliteit beeldmateriaal tot 4K resolutie. 

Voor het vliegen in de bebouwde kom heb ik een vliegbewijs gehaald, zodat ik gecertificeerd te werk kan gaan.

Dronebeelden voegen echt iets toe aan een video, daarom is dit een optie die ik aanbied.

Camera setup

Als camera gebruik ik de Fujifilm X-T200 met XC 15-45mm lens. Deze camera heeft de mogelijkheid om in 4K tot 30fps te filmen. Ook is er de optie om slowmotion beelden te maken in 1080p tot 120fps. 

Voor het optimaliseren van mijn beeldmateriaal heb ik een Andycine 4K monitor aangeschaft voor op de camera. Voor het opnemen van audio met een betere geluidskwaliteit heb ik een Boya microfoon gekocht. Als ik extra stabiliteit nodig heb, gebruik ik mijn stabilisator voor een soepele opname.