Juda Kraaijveld

Mijn missie

Als eenmanszaak zorg ik ervoor dat klanten zich op hun gemak voelen als er een video wordt gemaakt. Bijvoorbeeld bij evenementen of feesten zal je niets van mij merken.

Als je suggesties hebt, luister ik daarnaar en probeer de video zo veel mogelijk aan te passen aan jouw wensen.

Mijn werkwijze

Voor het opnemen van beeldmateriaal maak je met mij een afspraak, zodat we kunnen bespreken wat je precies in de video wil. Ik kom dan op locatie om de video te schieten. Later krijg je van mij de video aangeleverd in verschillende formaten, zodat je hem overal kan gebruiken.

Video-editen doe ik thuis op een Mac computer. Ik gebruik het programma Davinci Resolve om beeldmateriaal te bewerken, dit is een professionele software voor videobewerking. Klanten kunnen hun eisen aan mij doorgeven, zodat ik de video kan aanpassen aan hun behoeften.

Ik reken een uurtarief voor het opnemen en bewerken van de video. Kijk op de pagina Diensten of neem gemakkelijk contact met mij op over de prijzen.

Dronebeelden

Camera setup

Met een drone vliegen is al langer mijn hobby, maar nu kan ik het gebruiken voor het maken van content. De Mavic Air levert hoge kwaliteit beeldmateriaal. 

Dronebeelden voegen echt iets toe aan een video, daarom is dit een optie bij mijn pakketten.

Als camera gebruik ik de Nikon D610 met 24-70 lens. Deze camera heeft de mogelijkheid om te filmen op 1080p. Ook is er de optie om slowmotion beelden te maken op 720p. Voor het optimaliseren van mijn beeldmateriaal heb ik een Andycine 4K monitor aangeschaft voor op de camera. Ook heb ik een Boya microfoon gekocht voor een betere geluidskwaliteit. Als ik extra stabiliteit nodig heb, gebruik ik mijn stabilisator voor een soepele opname.