portfolio

Recente projecten videografie

Videografie is mijn passie, ik film alles. Van simpele vakantiefilmpjes tot zakelijke opdrachten. 

Recente projecten video-editing

Het maken van filmpjes begon bij mij al op een vroege leeftijd met iMovie. Het waren eerst vooral vakantiefilmpjes, maar later stak ik er meer moeite in en begon ik zelf content te maken. Laatst nog heb ik een opdracht aangenomen bij basisschool De Brandaris om de jaarlijkse musical te editen. Door het corona-virus is er een film gemaakt i.p.v. een gebruikelijke musical, dit leek mij een geweldige kans. Het script van Hollywood in de Klas zorgde ervoor dat de opnames en het editen heel overzichtelijk waren. Ik kreeg veel positieve reacties van de ouders en leraren van de school.

Voor kraanreparatiebedrijf Liftcom heb ik 3 projecten mogen aannemen voor het maken van een bedrijfs- of projectvideo. Onder anderen een video over een kraanreparatie, een video van aangeleverd beeldmateriaal om op de TOC Europe beurs te laten zien en een bedrijfsvideo van Liftcoms vertegenwoordiging op die beurs. Liftcom is erg tevreden over de video’s die ik heb geleverd.

TOC Europe Liftcom

Liftcom heeft mij gevraagd sfeerbeelden te maken van hun aanwezigheid op de TOC Europe beurs in Ahoy. Hier een klein overzicht van de beelden die ik daar heb geschoten.

"Echt een toffe video!"
Peter van Horik
V.O.F. van Horik